Kesto: 104 min
Elokuvan Luokittelu:
» kotimaiset
» Kullervo Koivisto
» Gonzo
Näyttelijät:

Jossain päin Suomen Lappia... Vanha, mutta hyvässä kuosissa oleva amerikanrauta lipuu eteenpäin. Sisältä kuuluu naisen kiimainen ääni, vaatien lisää kyrpää!

Kumi vinkuu ja perävalot syttyvät. Ovesta lentää pihalle kiimainen puolialaston nainen,joka jää tienposkeen katsomaan pois viilettävää autoa.
"Tällee mua ei jätetä!", nainen huutaa ja vaatii samalla "Mä haluun ne mun vitun sauvat takaisin!" Auto pysähtyy, ovi aukeaa ja tielle tipahtaa sauva joka jää enteellisesti pomppimaan öljysorapinnalle.

Kuin ihmeen kaupalla Dalia pääsee kuin pääseekin Ouluun,jossa tapaa Suvin,sekä tuottajan ja saa uudet vermeet yllensä EROTICA 2006 seksimessuja varten.

Ja messuilla sitten sattuu ja tapahtuu! Suvi ja Dalia tapaavat back stagella tuumamitoiltaan ylivoimaisesti jättimäisimmän kullin mitä ovat eläessään nähneet! Ja tuota tummaa herkkuahan on pakko päästä kokeilemaan välittömästi kunnon porukalla... Tai kuten Dalia itse kertoo:"Haastattelu piti tehdä, mutta kesken kaiken alkoi panettamaan aivan kauheasti niin kysyin että suostutko nykäsemään... Ja kyllä se suostui!"

Livekamera
Puhelinseksi