Nuorta persettä Vaasankadulla!

Tapahtuipa kerran Suomessa, että Ruotsia imitoiden sääti eduskunta lain, joka kielsi seksin oston sanan varsinaisessa merkityksessä kokonaan ja väänteli nekin pykälät, jotka jotakin vielä sallivat sellaiseen kuosiin, että myyntikin alkoi olla pelkästään idästä puhaltava tuuli.

Mutta pahamaineisella vaasankadulla Helsingin kalliossa lain henkeä tulkittiin siinä ymmärtävässä hengessä, joka soi miehelle edes käteenvetomahdollisuuden sisätiloissa - plus jotain extraa - jos lompakko oli kunnossa. Ainakin jos nöpönassut Seidi Rivera ja Susan Silver tapahtumia ohjailivat.

Eikä siinä vielä kaikki! Sillä kun nuoret perseet eivät saanet tarpeeksi maksavaa pokaa sisään(sä), alkoi Seidin luxuskämpän remppa takkuilla ja asian korjaamiseksi pidettiin kriisipalaveri, jonka selvä sanoma oli: "Jos me ei saada rahaa, meidän täytyy lähteä kadulle sitä tienaamaan!"

Nasty Chickens kertoo neljän iloisen ja ja yhden erittäin iloisen tytön tarinan rempan keskeltä vaasankadulla. Kiimaa, ruuveja, suihinottoa, vasaroita, anaalia, meisseleitä, lesboilua ja paljon muuta!

Keskusteluapua
Puhelinseksi